Meer dan 30 jaar ervaring in vertaalwerk en meertalige communicatieprojecten

 

Script International in Schoten (Antwerpen) is sinds 1978 actief in de vertaal- en communicatiesector en levert professionele en officiële vertaaldiensten.

 

Wij richten ons vooral op wereldwijde dienstverlening aan de zakelijke, industriële, financiële, juridische en publicitaire sector, overheden en de Europese instellingen. Ons specialisme is de verzorging van beëdigde en gelegaliseerde vertalingen.

 

 

Script International kan terugvallen op een vakkundig team ervaren en universitair opgeleide vertalers, tolken, revisors en linguïsten voor vertaalwerk en meertalige communicatieprojecten in 80 talen. Dankzij hun grondige kennis van bron- en doeltaal en de te vertalen materie kunnen zij hun taak professioneel en snel afwerken.

 

Als specialisten in hun vakgebied staan zij 7 dagen op 7 voor u klaar om kwalitatieve vertaaldiensten in hun moedertaal te garanderen.

Ons vertaalbureau werkt over de tijdzones heen en kan dag en nacht ingeschakeld worden voor beëdigde en gelegaliseerde vertalingen, medische en technische vertalingen, vertalingen van attesten en diploma's, enz. Zo kan Script International dringend vertaalwerk extra snel leveren.

 

Bel daarvoor naar ons speciale nummer: +32 475 92 01 93.

 

Vraag vrijblijvend een vertaalofferte op maat!